Ette usko mutta voi olla "työttömällä" tekemistä! Heräsin vastoin tahtoani vaivoin kello 10-11 ja sen jälkeen olenkin leikannut videota, roudannut pöytiä, asetellut kankaita ja diipa daa. Äh. Yritän nyt vaan esittää, että olis ollut kiire. Ei ole ollut. Ei ole ollut kiire koko päivänä.

Nyt illalla mietiskelin. Ainakin vähän. Keskittymiskyky on aika vähäinen töiden jälkeen. Sitä suuremmalla syyllä pitää yrittää vääntää itsestä mietiskelyintoa. Syön ensin vähän.

Hanna läksi tosiaan Ouluun eilen. Siksikin venyttää iltaa aina pitkäksi. Kotona on yksinäistä ja tylsää. Tylsyys voi olla kyllä ihan hyväkin asia.

Eilinen venähti vähän liiankin pitkäksi. Olin joskus kolmelta kotona. En siis pelkästään töiden takia vaan ihan vain yleisen hengailun. Yleinen hengailu onkin ollut jotenkin pirun luontevaa tässä tällä viikolla. Hengailua on tullut mietittyä myös Intialaisen ystäväni kanssa. Sen vaikeutta lähinnä ja helpouttakin. Ja mikä siihen vaikuttaa. Estot on kova juttu. Joitain patoutumia minkä takia ei pysty olemaan luontevasti joissain tilanteissa.

Puhun ihan pehmeitä taas. Liian vähän unta, liian vähän mietiskelyä ja liian vähän lomaa. Huomenna paremmin.