Hyvä fiilis. Olen kivikoululla. Aivan kuin olisi palannut kotiin pitkän matkan jälkeen luullen, että asiat täällä eivät ole kohdillaan ja yllätyksekseen huomaa, että kaikki on ihan ok. Kirjoitin jonkun kuivan runon. Siitä tuli niin paska, että en viitsi pistää esille. Kuviakaan en ole ottanut tälle päivälle. Olen tehnyt yhden sarjakuvan, mutta sekään ei ole valmis, joten kuvia tältä päivältä ei taida olla tulossa. Ainakaan nyt vielä.

Lausuin Susannalle avuksi runoja. Hän lähtee nyt pois. Heidiä näin vilaukselta kivikoululla. Hän kai voi ihan jees. Essiä en ole nähnyt, paitsi nyt kun hän tuli kuin tilattuna. Puhuimme, että vaihdanko linjaa? Siinäpä vasta kysymys. Voisin vaihtaa ja oppia piirtämään aj maalaamaan ja tekemään grafiikkaa. Tai keskittyä vielä kirjoittamiseen puoli vuotta. Hyi, kamala vavisuttaa.. On vapaa olo. Näen seuraavan viikon mahdollisuutena.Olen yhtä epävarma kuin yksin jätetty koira. Samalla olen onnellinen, että saan olla vapaa. ehkäpä sitä on niin harvoin vapaa, ettei osaa olla varma sen suhteen.

Heräsin muuten tänään siihen, kuin joku olisi sanonut käytävässä "perkeleen Ismo, vittu että vihaan sitä." Aika positiivista. En tiedä, pitäisikö se laskea listaan. Pidän listaa siis "Perkeleen Ismo" sitaateista. Aloitin kesällä. Nyt on kertynyt jo kaksi. Jos tuo lasketaan 3. Ehkä se pitäisi laskea puoleksi, sillä en saanut varmuudella selvää nimestäni.

Huomenna siis jälleen teatteria.