Oli tarkoitus kirjoittaa aivan muusta, mutta samahan se on virallisesti liittyä blogaajien hullunkuriseen rinkiin tekemällä haaste.

Haasteen säännöt:

1. Link to the person who tagged you.

2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of your post and link to them.

5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.

Tämä on sukua eräälle toiselle haasteelle, mikä netissä tällä hetkellä pyörii. Tämä on kuin sen kevyempi versio. Hc-versiossa kuuden asian sijasta kerrotaan 50. Haastetta on muun muassa tehneet hillo ja monet muut sarjispiirtäjät, joista suurimman osan löydätte nykyisin täältä

Jotta hommat eivät kiertäisi kehää haastan muutaman ihmisen/olennon summassa:

Simppura
kipakka
ideed
varis6
anitan mieli

Anitan kohdalla päätin vetää "kotiin päin", se löytyi selailemalla kirjoittaminen lokerosta voudatuksen sivustoilta. Sivulla sattui olemaan myös teatterista joten vielä parempi. En tunne teitä mutta hauska tutustua, jos päätitte ottaa haasteen vastaan.

1. Nenä
Kaivan usein nenääni kuin sieltä löytyisi uusi maailma. Nenässäni on pieni kaltevuus oikealle. Sitä ei huomaa kuin katsomalla peilistä. Nenäni on aika tasapaksu ja muutenkin perus. Muuhun naaman nähden se tuntuu kuitenkin aina jotenkin poikkeukselliselta. Kun harjoittelin piirtämään ja otin mallini omasta pärstästä, nenä oli aina vaikein ja vieläkään en saa nenää kunnolla kohdalleen (siis piirroksissa.)

2. Poikkeus
Teen poikkeuksia. Elän poikkeuksilla. Olen poikkeus. Mutta muutaman menneen viikon aikana olen älynnyt sentään sen, että me kaikki olemme poikkeuksia. Ja kuten ystäväni tuossa pari päivää sitten sanoi: "Miksi täällä ihmiset korostavat poikkeuksellisuuttaan, kun he ovat jo luonnostaan poikkeavia toisistaan? Sen sijaan voisi ihmiset etsiä samankaltaisuuttaan." Jouduin suomentamaan lauseen. (individual;poikkeava toisistaan ja common/similar;samankaltaisuus)Suomennus ei ole ihan tarkka muuta kuin ajatuksellisesti. Teen mielelläni poikkeuksia kaiken suhteen. Poikkean usein normaalilta reitiltäni kävellessä vaikkapa keskustassa tai tavarataloissa. Eksyn uusiin kaupunkeihin tahallaan.

3. Taide
Taide on keuhkoni. Se pumppaa vereni täyteen ilmaa joka päivä. Taiteen suuntauksella ei ole väliä. Kaikki käy.

4. Ajattelu
Se on kirous siinä missä siunauskin. En voi kytkeä aivojani pois päältä, vaikka haluuaisin joskus. Joskus mietiskelyn aikana tulee täysin hiljaista. Ja maailma on silloin musta ja kallonmuotoinen, jokainen sana painaa enemmän. Kaikki kysymykset ovat yksinkertaisia. Vastauksetkin ovat usein. Ajatus rakentuu metallipilareille kuten pilvenpiirtäjät. Tai kuten pienet majat puulle silloin kun ajatukset ovat pieniä. Ennen viihdtyin isoissa ajatuksissa. Nykyään pienet ovat kauniita ja turvallisia, sekä niiden kodikkuus ja lämpö on paljon mukavampaa. Pienet ajatukset laittavat minut tekemään työtä. Isoissa laiskistuu.

5. mahdoton/mahdollinen
Saako vielä vaihtaa? Liian abstrakti.

varjo 5. vaatteet
vaatteet on mun aatteet, sanoo muistaakseni pelle miljoona. Minä en. Aatteet ja vaatteet erikseen. Mutta pidän pehmeistä vaatteista ja värikkäistä. Vähän niin kuin aatteistakin. Miehille on vaikeaa löytää sellaisia. Olen harkinnut tehdä itse vaatteita jätkossa, koska sillä tavalla saa nykyään parempaa laatua kuin kaupoissa koskaan. Olen tähän mennessä tehnyt lähinnä naisten vaatteita,joten olisi ainakin erilaista tehdä välillä itselle ja miesten vaatteita. Lempparivaatteet ovat päälläni juuri nyt. Löysät collegehousut ja punainen fleece-huppari. Huppari taitaa olla naisten, mutta jostakin syystä tämä tuntuu sopivan minulle oikein hyvin.

6. Reaktio
Havaitsen liikettä nopeasti. Minua on vaikeaa saada kaadetuksi. Kerran kaverini yllätyshyökkäsivät kimppuuni kaataakseni minut, mutta he eivät saaneet minua kumoon. Parkour on kiva harrastus juurikin sen takia, että pääsen rimpuilemaan joka paikassa. En ole hyvä siinä, mutta että kivaa se on. Oulussa vielä pyöräilin tahallaan hirveän lujaa rotuaarin läpi jopa ruuhkaisina aikoina, koska se haastoi katsomaan kaikkea ristikkäistä liikettä ja selviämään törmäämättä.

Ja toisaalta sitten olen huono reagoimaan asioihin. Saatan suuttua jollekin ihmiselle vasta päivän päästä. Tämä ominaisuus on ihan perseestä, koska marmatan ihmisestä kaikkea paskaa selän takana tai vaihtoehtoisesti tyhjille seinille. Vaihtoehtona on myös olla täysin hiljaa ja niellä vihansa, mutta viha kertyy ihmiseen. Sekään ei ole hyväksi. Tästä syystä hylkään kaikki nämä vahtoehdot ja pyrin mieluummin nopeampaan reaktiokykyyn.